Företagspresentation

Zenjo Verktygsteknik AB är ett legobearbetningsföretag inom verkstadsindustrin med hög kompetens och kunnande av legotillverkning, verktygstillverkning  och verktygsslipning med CNC styrda svarv- fräsmaskiner samt slipmaskin. Företaget startades 2003 av Kjell Enarsson och Rainer Johansson. Företagsnamnet Zenjo är förkortningar av följande, Z=länsbokstaven i Jämtland, en i Enarsson samt jo i Johansson. Personalen har alla lång yrkesvana och stor kompetens med mångårig anställning i branschen.  Idag är vi 14 anställda i företaget och omsätter ca.15 msk. och är lokaliserade i Östersund, Jämtland mitt i Sverige.

Nuvarande ägare fr.o.m. december 2015 är Kjell Enarsson och Elisabeth Enarsson.

Zenjo Verktygsteknik AB präglas av ett stort kvalitetstänkande inom produktionen som alltid ska säkerställa kundens krav på kvalité, kvantitet och leveranstid. Vidare så jobbar företaget med ständiga arbetsmiljö förbättringar för att skapa en bra arbetsmiljö för våra medarbetare och kunder samt att miljöpåverkan ska bli så liten som möjligt från vår produktion.

Zenjo Verktygsteknik AB erbjuder följande bearbetningstjänster.

Legotillverkning allt från prototypdetaljer (en styck serier) till legotillverkning av anpassnings- maskindetaljer i större serier. Vidare gör vi legobearbetning av enstaka operationer på detaljer från kund.

Verktygstillverkning såsom klipp- bock- stans- följd- drag- form- smides- monteringsverktyg, mastrar, tolkar, skärhållare, fixturer och andra olika verktygsdetaljer.

Verktygsslipning av hårdmetall- snabbstålsverktyg. Företaget har en unik kompetens vad gäller slipning av hårdmetallborrar s.k. direkthålsborrar för snäva toleranser av borrade hål, mindre än 5 tusendelar av 1 millimeter, i härdat material. Vidare är det slipning av produktionsanpassade bearbetningsverktyg, ex. spiralborr, stegborr, fräsar, skärtrissor m.m.
 • Zenjo Verktygsteknik AB

  Kännåsvägen 13
  831 52 Östersund
 • Kontakta oss

  info@zenjo.se
  063-15 56 68
 • Hitta hit

  Karta
  Klicka här