Kännåsvägen 13,   831 52 Östersund
063-15 56 68 

Företaget

Företagspresentation

Zenjo Verktygsteknik AB är ett legobearbetningsföretag inom verkstadsindustrin med hög kompetens och kunnande av legotillverkning och verktygstillverkning med ett flertal CNC styrda svarvar och fräsmaskiner. Företaget startades 2003 av Kjell Enarsson och Rainer Johansson. Personalen har alla lång yrkesvana och stor kompetens med mångårig anställning i branschen. Idag är vi 15 anställda i företaget och omsätter ca. 16 miljoner och är lokaliserade i Östersund, Jämtland, mitt i Sverige.

Nuvarande ägare fr.o.m. december 2015 är Kjell Enarsson och Elisabeth Enarsson.

Zenjo Verktygsteknik AB präglas av ett stort kvalitetstänkande inom produktionen som alltid ska säkerställa kundens krav på kvalité, kvantitet och leveranstid. Vidare så jobbar företaget med ständiga arbetsmiljö förbättringar för att skapa en bra arbetsmiljö för våra medarbetare och kunder samt att miljöpåverkan ska bli så liten som möjligt från vår produktion.

Zenjo Verktygsteknik AB erbjuder följande bearbetningstjänster.

Legotillverkning allt från prototypdetaljer (en styck serier) till tillverkning av anpassnings- maskindetaljer i större serier. Vidare gör vi legobearbetning av enstaka operationer på detaljer från kund.

Verktygstillverkning såsom klipp- bock- stans- följd- drag- form- smides- monteringsverktyg, mastrar, tolkar, skärhållare, fixturer och andra olika verktygsdetaljer.